19 ΜΑΪΟΥ :ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ (αριστερή στήλη - link). O ΣΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ - ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΕ- ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19 ΜΑΪΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ .
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΔΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (πόντιους και μη) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ... ΑΠΛΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΘΕΜΑ. Ναί στην διεθνοποίηση ( που όπως φαίνεται επιτυγχάνεται με τις συνεχείς και άοκνες προσπάθιες της ΠΟΕ , βλέπε Νότια Αυστραλία κ.α.) , αλλά προηγουμένως πρεπεί να αποφασίσουμε οτι αυτό το δίκαιο αίτημα για αναγνώρηση της (-των ) Γενκτονίας (-νιών) είναι όλων των Ελλήνων.

ΗΜΕΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ : 31 ΜΑΪΟΥ 2009

Υπενθυμίζουμε στα μέλη του Συλλόγου μας ότι την Κυριακή 31 Μαΐου είναι η ημέρα αιμοδοσίας. Στο εντευκτήριο του Συλλόγου στην Σταυρούπολη (Παν.Τσαλδάρη 3 πίσω από τον Άγιο Ελευθέριο) θα υπάρχει συνεργείο αιμοληψίας από τις 10 το πρωί μεχρι 12:30.
Είναι , πιστεύουμε , περιττό να πούμε για την μεγάλη σημασία που έχει η συμμετοχή ΟΛΩΝ μας ,αν λάβουμε υπόψιν την τεράστιες ανάγκες για αίμα που παρουσιάστηκαν τον χρόνο που πέρασε.
Η ζήτηση ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά και η τράπεζα του Συλλόγου μας προσπάθησε να καλύψει όλα τα αιτήματα ακόμα και πέρα από τις δυνατότητές της.
Όμως ,τα αποθέματα μας σε αίμα τελείωσαν. Για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε μελλοντικές ανάγκες θα πρέπει για μια ακόμη φορά να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας έτσι ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε αυτούς τους συγχωριανούς μας που μπορεί... να ζητήσουν την συνδρομή της τράπεζας μας.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΪΟΥ 10 ΜΕ 12:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΣΟ ΣHΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙAΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ.
ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ... ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ , ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ( οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ) ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ( για τους ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ μας).
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ



ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ
Όποιος θέλει να δωσει αίμα αλλά είναι μακριά και δεν μπορεί να ερθεί ,μπορεί να δώσει σε οποιοδήποτε νοσοκομείο θέλει με την ένδειξη :
"ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΙΤΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΩΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στο νοσοκομείο Παπανικολάου"
ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ,ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ , ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ!!!!

πληροφορίες και δηλωσεις συμμετοχης στο τηλ./fax 2310 600626 (τηλέφωνο του Συλλόγου : Κυριακή 19:00 με 21:30) ή 6944838680