ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18-10-2009 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ , ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΤΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΒΙΩΣΙΜΩΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΗ Η ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ Σ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Η΄ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΠΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΚΡΕΜΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2009-10.

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Πρόεδρος : ΠΑΠΑΓΕΡΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
Αντιπρόεδρος : ΔΑΦΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
Γραμματέας : ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΝΑΗ
Ταμείας : ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Μέλος : ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ(δημοσιογραφος) υπέυθυνος Δημοσίων Σχέσεων
Μέλος : ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
Μέλος : ΤΣΟΛΕΡΙΔΟΥ ΒΕΡΟΝΙΚΗ

Για την καλήτερη λειτουργια του Συλλόγου η Γ.Σ. αποφάσησε να δημηουργηθούν δύο θέσεις αναπληρωματικών μελών α΄και β΄τις οποίες καταλαμβάνουν οι:

  • ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (πρώην πρόεδρος του Δ.Σ.)
  • ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (επί σειρά ετών σημαντικός αρωγός του Συλλόγου)

ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΗΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ,ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΩΤΕΣ ΝΕ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ , ΠΡΟΦΑΝΩΣ , ΘΕΜΑΤΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ "ΧΡΩΜΑ". ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ!

6ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ "ΑΜΑΣΤΡΙΣ"

Κυκλοφορεί το 6ο τεύχος του περιοδικού " Άμαστρις" του λυράρη (και ερευνητή;)ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΙΠΕΡΙΔΗ.
Επισκευθήτε το http://politismikanea.blogspot.com("ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΡΓΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ" link στην αριστερή στήλη της σελίδας μας) ή κάντε κλικ στο εξώφυλο του περιοδικού για σημαντικές λεπτομέριες-πληροφορίες.
και στο link(επίσης αριστερή στηλη) http://alla-somatia.blogspot.com ("ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ" )άρθρο του ΣΑΒΒΑ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ ,πρoέδρου της Ευξείνου Λέσχης Σερρών ,για την εκδήλωση παρουσίασης του περιοδικού στα γραφεία της Λέσχης.
Σύντομα ελπίζουμε να είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε και άλλες παρόμιες εκδόσεις.
Ρίξτε μια ματιά και στο:http://www.neolaia.poe.org.gr

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009.ΚΑΙ φιλωτά στην Τριανταφυλλιά;;;

Το είπαν και το έκαναν οι γυναίκες του συλλόγου.

Το Τμήμα Γυναικών του Συλλόγου μας, οργάνωσε και πραγματοποίησε , με την βοήθεια όλων των μελών αλλά και την συμμετοχή των γυναικών του χωριού μας (όλων των ηλικιών), την εκδήλωση που είχαμε υποσχεθεί από τον Σεπτέμβριο στους Τριανταφυλιώτες.
(Στην πρώτη φωτογραφία από δεξιά , ο Χρήστος Ιωαννίδης σε πρώτο πλάνο.)




Η συμμετοχή του κόσμου ήταν ανέλπιστα μεγάλη , πράγμα που για μια ακόμη φορά μας έφερε στην δύσκολη θέση να τρέχουμε να προμηθευτούμε καρέκλες τραπέζια αλλά και υλικά για την παρασκευή των Φιλωτών , αφού συνολικά χρειάστηκαν :

40 κιλά αλεύρι , σχεδόν 20 κιλά τυρί , 5 κιλά μερέντα ,πολύ μέλι,βούτυρο αλλά και περίπου μισό τόνο ξύλα (καλά ακούσατε :500 kg) για τις φωτιές που ανάψαμε για να ψηθούν τα φιλωτά.

Ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται από τις 12:00 το μεσημέρι και αφού οι γυναίκες ετοίμασαν πάνω από 500 φιλωτά (τα οποία φυσικά φαγώθηκαν ΟΛΑ) στο τέλος έμειναν να ανάβουν οι φωτιές οι οποίες και αυτές δεν έμειναν αναξιοποίητες..μια και στην φιλοσοφία του Τάσου του Γαβρά είναι να μην αφήνει τίποτα να πάει χαμένο, που σημαίνει ότι επάνω στα ...υπολείμματα της φωτιάς (στα κάρβουνα δηλαδή) έπεσαν τα σχετικά κοψίδια ,όπως τους αρμόζει σε τέτοιες περιόδους οικονομικής ύφεσης.
Απολαύστε φωτογραφίες και video από την εκδήλωση, που σκοπός της ήταν να διαφυλάξουμε άλλο ένα έθιμο (αφού πλέον δεν αποτελεί αναγκαιότητα η παρασκευή Φιλωτών)και να έχουν έτσι και τα παιδιά να την ευκαιρία να το δουν από κοντά και όχι μόνο να ακούν για αυτό μετά από χρόνια.


Και βεβαίως μετά ακολούθησε γλέντι με τον Γιώργο Θεοδωρίδη στην λύρα και τον Χάρη Παπαδόπουλο στο νταούλι μέχρι αργά το βράδυ.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΗΤΑΝ Ο κος ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΠΕΝΙΣΗΣ (φαρμακείο στην Τριανταφυλλιά). Ευχαριστούμε!
Και του χρόνου!!!!!!!!