ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 "Rose Garden" ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΕΜΑ ΤΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΩΤΩΝ

Πράγματι ,ήταν μια ωραία βραδιά. Με "νεολαία ολων των ηλικιών" με ωραίες παρέες και κέφι.Ήταν ενα πραγματικό συναπάντεμα.Πλήθος καλιτεχνών μεταξύ των οποίων και τα "μεγαθήρια" της παράδοσης ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ και ΚΩΣΤΑΣ ΣΙΑΜΙΔΗΣ
που μας τίμησαν με την παρουσία τους (το κάνουν συχνά άλλωστε) χαρίζοντας μας μοναδικές στιγμές. Στο πρόγραμμα συμμετήχαν:
Οι δικοί μας ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΙΔΗΣ (λύρα και τραγούδι) που με μοναδικό τρόπο μας ταξίδεψε













στους δρόμους της "ΠΑΤΡΙΔΑΣ" και ο ΘΟΔΟΡΟΣ ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ (λύρα) , ο ΠΑΥΛΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ (τραγούδι) γνωστός σε όλους μας από την εκπομπή του στο ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΙΤΕΣ μαζι με τον φέρελπη γιο του ΚΩΣΤΑ στην λύρα , ο ΠΟΛΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ (τραγούδι) και ο ΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ με την καταπληκτική φωνή ο οποίος συμμετήχε φιλικά και στα νταούλια ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ και ο πολυτάλαντος νεαρός ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΪΜΤΖΙΔΗΣ. Στην παρέα μας ήταν όλοι οι καλοί φίλοι το συλλόγου που τον ακολουθούν και τον στηρίζουν αλλά και πολλοί επίσημοι καλεσμένοι (βουλευτές και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης) και εκπρόσωποι σωματείων, που ειναι πάντα κοντά μας:
Οι ΣΤΑΘΗΣ ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗΣ Βουλευτής Σερρών,ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ Βουλευτής Σερρών, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ Νομάρχης Σερρών, ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ Νομαρχιακός Σύμβουλος Σερρών, ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Αντιδήμαρχος του δήμου Σταυρούπολης, ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΤΑΒΕΡΙΔΗΣ Δημοτικός Σύμβουλος Σταυρούπολης , ο ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΕ ως εκπρόσωπος του προέδρου Γ. ΠΑΡΧΑΡΙΔΗ ο οποίος απήυθυνε χαιρετισμό με επιστολή του, ο ΠΑΥΛΟΣ ΓΑΛΕΓΑΛΙΔΗΣ πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης
"ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ" μαζί με τον ταμία του συλλόγου ΓΙΩΡΓΟ ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗ και μέλη του Δ.Σ. , ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Αστυνομικών, ο ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων "ΔΙΓΕΝΗΣ" ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ με την αντιπρόεδρο του Συλλόγου (την δικιά μας) ΕΛΛΗΣΑΒΕΤ
ΠΑΠΑΓΕΡΙΔΟΥ και ,φυσικά , ο ΑΒΡΑΑΜ ΓΚΟΣΙΟΣ (ο ΓΙΑΝΝΗΣ δεν κατάφερε να έρθει) με τον ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΙΠΛΙΤΙΔΗ που εκπροσώπισαν τον Σύλλογο του ΚΕΦΑΛΟΧΩΡΙΟΥ. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απήυθυνε ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ
ΚΑΙ ΘΟΔΩΡΟΣ ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ
Το γλέντι τόνωσε το ηθικό όλων μας , μια και ζούμε σε μια δύσκολη-οικονομικά-συγκυρία και θύμησε σε όλους μας το πόσο μεγάλη αξία έχει αυτή η προσπάθια για την διατήρηση της παράδοση και του πολιτισμού μας μέσα από την δράση των σωματείων όπου με κάθε ευκαιρία δηλώνουμε την εμμονή μας σ'αυτές τις αξίες που όλοι πρεσβεύουμε στον ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΧΩΡΟ και επενδύοντας σ'αυτές τις σταθερές αξίες αποκομίζουμε όλοι ,για εμάς και τα παιδιά μας, απίστευτα οφέλη.

Πως; Είδαμε τα παιδιά μας , τα παιδιά του ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ , δηλαδή τα μέλη του μικρού χορευτικού του συλλόγου μας για άλλη μια φορά να μας παρουσιαζουν με πάθος (με χοροδιδάσκαλο τον ΝΙΚΟ ΓΑΒΡΑ) ,χορούς της ΠΑΤΡΙΔΑΣ και διαπιστώσαμε οτι είμαστε σε καλό δρόμο και ότι αυτά τα παιδιά αλλά και ό,σα πλαισιώνουν τους Συλλόγους ,αποκτούν "αντισώματα" απέναντι στις παρενέργιες του εκσυγχρονισμού και της παγκοσμιοποίησης (- ομογενοποίησης), μαθαίνοντας τι σημαίνει ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΗΚΟΤΗΤΑ αλλά και γιατί πρέπει να σεβόμαστε και τις ιδιαιτερότητες των άλλων.
ΑΥΤΟ , ΝΑΙ !, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ , ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΣ!
ΔΕΙΤΕ VIDEO ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ:


ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΕΜΑ ΤΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΩΤΩΝ

23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 .
ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΕΜΑ ΤΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΩΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Rose Garden ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ.
(ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΠΟ ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΟΔΟ - ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΔΕΞΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ LIDL ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΑΡΙΣΣΑ)
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:
ΠΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ λύρα και τραγούδι ,ΧΑΡΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ λύρα, ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ λύρα, στο τραγούδι ο ΠΑΥΛΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ και στα ταούλια ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ και ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΫΙΜΤΖΙΔΗΣ αλλά και φίλοι που περιμένουμε να...μας κάνουν έκπληξη
Διαδώστε το .

ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ 20 Ε ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΠΟΤΟ (κρασί , μπύρες , αναψυκτικά)