ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟ.ΣΥ.ΠΟ.Τ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποντίων Τριανταφυλλιωτών Θεσσαλονίκης
καλεί όλα τα μέλη του στην από 27-9-2009 αναβληθήσα λόγω μη απαρτίας Ετήσια Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18-10-2009 ώρα 19:30 στην αίθουσα του Συλλόγου (Παν. Τσαλδάρη 3 στην Σταυρούπολη). Η Ετήσια Γενική Συνέλευση πραγματοποιείται ετεροχρονισμένα λόγω αντικειμενικών προβλημάτων που δεν επέτρεψαν να γίνει νωρίτερα.
Θέματα:
-Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. (Υποβολή υποψηφιοτήτων μέχρι
και την έναρξη της Γ.Σ.)
-Έγκριση προϋπολογισμού Απολογισμός Δ.Σ. - Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής.
-Αναπροσαρμογή των ποσών που καταβάλλονται ως: «δικαίωμα εγγραφής» και «ετήσια συνδρομή» από τα μέλη του Συλλόγου στο ποσό των 0,01 € έκαστο (με ταυτόχρονη αναδρομική παραγραφή των οφειλών των μελών)
-Ανακήρυξη επίτιμων και αρωγών μελών.
-Προγραμματισμός εκδηλώσεων για το έτος 2010.

-Προτάσεις μελών


Η Γενική Συνέλευση αποτελεί κορυφαία εκδήλωση του Σωματείου μας και οι αποφάσεις της είναι νόμοι που διέπουν την λειτουργία του.(ΚΑΙ) Από την συμμετοχή ή μη των μελών κρίνεται η βιωσιμότητα του συλλόγου μας. Συμμετέχουμε όλοι ως μια ομάδα και όχι απαραίτητα ως «παρέα» παρά τις διαφορές που μπορεί να έχουμε μεταξύ μας για το καλό του χωριού μας και των Τριανταφυλλιωτών της Θεσσαλονίκης και τις διασποράς εν γένει. ΟΧΙ για να ικανοποιήσουμε τις φιλοδοξίες και την ματαιοδοξία μας ,αλλά με σκοπό την φιλία ,την συνεργασία αλλά και την σύσφιξη των μεταξύ μας σχέσεων. Για τον λόγο αυτό: Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ !

ΜΕ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κ. ΔΑΦΝΟΠΟΥΛΟΥ Α. ΠΑΠΑΓΕΡΙΔΗΣ

Σημείωση: Υποβολή υποψηφιοτήτων και πληροφορίες στο τηλ.: 6944838680 ή στο email:
a.pap1922@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: